GEANTA PUMA PIONEER PORTABLE – 073472 01

GEANTA ORIGINALA PUMA PIONEER PORTABLE – 073472 01

GEANTA ORIGINALA PUMA PIONEER PORTABLE - 073472 01

Geanta Originala Puma Pioneer Portable este model nou de accesoriu sport creat special pentru utilizarea de zi cu zi. Designul modern si elementele de contrast vor anima tinutele zilnice, iar structura si dimensiunile satisfac cerintele pentru depozitare a lucrurilor necesare din timpul zilei. Extrem de practica si la moda, geanta Puma Pioneer Portable poate fi achizitionata on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Geanta Puma oferita de AA SPORT, dispune de un comartiment principal incapator.Acesta detine deschidere prevazuta cu fermoar si buzunare interioare practice. Geanta este dotata cu o curea ajustabila. Ca elemente de design are logo-ul Puma aplicat frontal supradimensional ce subliniaza originalitatea tinutei. Cromatica in contrast asorteaza geanata oricarei tinute sport-casual. Baza este materialul de calitate superioara care este rezistent la abraziune si asigura o durabilitate pe termen lung.

Material: textil

Culoare: Negru, Gri.

Dimensiuni: 16/18/4.5 cm.

Despre Brandul Puma

Fondata in Germania în 1948, Puma este una dintre cele mai importante branduri din lume de sport care proiecteaza, dezvolta si comercializeaza incaltaminte, imbracaminte și accesorii. De peste 65 de ani, Puma a stabilit o istorie de a face produse concepute pentru cei mai rapizi sportivi de pe planeta în sporturile respective. Printre acestia se enumera Usain Bolt și clubul de fotbal Arsenal. Puma ofera performanta si stil de viata, prin produse, in sporturile de echipa, golf și sporturile cu motor. De  asemenea detine o linie dedicata echipamentului de golf, imbracaminte, incaltaminte si accesorii – Cobra Puma Golf.

Bjorn Gulden este director executive al PUMA incepand din 1 iulie 2013 aducand deasemenea o experienta internationala vasta de aproape 20 de ani in industria bunurilor si incaltamintei sportive. Astfel ca in present Puma aduce pe piata produse realizate de designer de top, avand tehnologii ultramoderne ce permit performanta. Produsele sunt printre preferintele celor mai renumiti sportive ai lumii.

Previous Post

GEANTA PUMA BUZZ PORTABLE - 073583 02

Next Post

GEANTA PUMA PIONEER PORTABLE - 073472 02

Produse Asemănătoare

0

Your Cart