PANTALONI ADIDAS ESS 3S PNT FT – BK7448

PANTALONI ORIGINALI ADIDAS ESS 3S PNT FT – BK7448

PANTALONI ORIGINALI ADIDAS ESS 3S T PANT FT - BK7448

Pantaloni Originali Adidas ESS 3S PNT FT sunt model nou de imbracaminte sport de sala pentru barbati. Acestia fac parte din gama de produse Adidas Performance. Ideali pentru activitatile sportive, acestia sunt realizati cu un design modern. Acestia au aplicate cele trei dungi pe laterale, oferind un plus de originalitate. Croiul este SlimFit, iar pentru o potrivire excelenta detin mansete late si striate in zona gleznelor. In talie se gaseste o betelie elasica prevazuta cu snur.

Materialul este o combinatie de fibre de poliester cu bumbac, oferind o mobilitate naturala. Materialul permite respirabilitate, pastrand umezeala la distanta si implicit un confort excelent. Pantaloni Originali ESS 3S PNT FT pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Material: 70% bumbac, 30% poliester

Culoare: Gri, Negru.

 

Despre Brandul Adidas

De la inceputuri modeste la o poveste de succes, Adidas este o companie de incaltamnte, imbracaminte si echipamente sportive fondata de Adi Dassler in 1924 in oraselul Bavaria, Germania. Trecand prin etape mai grele dar constructive, Adi a reusit sa creeze incaltaminte care a ajutat sportivi renumiti sa urce pe podium castigand medalii la nivel mondial. Primul pantof sport ce a primit inscriptia celor trei dungi renumite a fost lansat pe piata in 1947.  De la incaltaminte pentru atleti, la incaltaminte pentru fotbal si nu numai, fondatorul brandului Adidas a avut intalniri cu diferiti sportivi renumiti, adunand informatii despre cum ar trebiu sa fie echipamentul pentru a da randament pe teren. In timp realizand modele care sa poarte numele campionilor.

Un brand ce se respecta, precum este Adidas, a lansat modele de pantofi functionali pentru diferite sporturi care au devenit cele mai cautate modele pentru stilul urban. Astfel recomandarile au venit nu doar din partea sportivilor, ci si din partea artistilor renumiti din intreaga lume. Ca exemplu de inovatie, si nu am gasit altul mai potrivit, este Micropacer-ul creat in anii 80’. Daca in zilele noastre acesta nu este o mare realizare, pe atunci cand calculatoarele nu erau in voga, Adi a creat un microprocesor, cunoscut astazi ca miCoath. Acesta era incorporat in pantof ce oferea statistici sportivilor despre performantele lor, revolutionand lumea sportului la nivel mondial.

Povestea continua cu numeroase tehnologii adaptate la nevoile sportivilor, aplicate in talpa majoritatea. Obtinand astfel incaltaminte usoara ce ofera senzatia de picior gol, si foarte important rezistenta de lunga durata la uzura. În anul 2005 Adidas a achiziționat compania rivala Reebok International pentru suma de 3,8 miliarde de dolari inregistrand vanzari ce urca compania pe locul intai in materie de incasari.

Previous Post

BLUZA ADIDAS ESS 3S FZ FT - S98788

Next Post

TRENING PUMA HOODED SWEAT SUIT FL - 855073 02

Produse Asemănătoare

0

Your Cart