PANTALONI ADIDAS M SID PT FT – DN8397

PANTALONI ORIGINALI ADIDAS M SID PT FT – DN8397

PANTALONI ORIGINALI ADIDAS M SID PT FT - DN8397

Pantaloni Originali Adidas M SID PT FT sunt model nou de imbracaminte sport de strada si implicit de sala pentru barbati. Realizati cu un design modern acestia sunt potrivit pentru plimbarile zilnice. Materialele de cea mai buna calitate ofera un confort total in activitatile din sala de fitness. Pantaloni Originali Adidas M SID PT FT pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Pantalonii Adidas albastrii sunt realizati cu betelie elastica in talie, si bineinteles un croi slimfitt, oferind astfel o fixare perfecta. In partea gleznelor au aplicate mansete elastice, deasemenea pentru o fixare excelenta. Pe laterale se gasesc doua buzunare practice. Pentru un plus de originalitate au aplicat discret logo-ul Adidas. Materialul moale ofera o senzatie placuta la atingere.

Material: 70% bumbac, 30% poliester

Culoare: Negru, Alb.

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.

Previous Post

ADIDASI TOMMY HILFIGER RETRO RUNNER - EM0EM00165 990

Next Post

BLUZA ADIDAS M SID LGO FZ FT - DM2804

Produse Asemănătoare

0

Your Cart