PANTALONI ADIDAS PALMESTON TP – DJ3456

PANTALONI ORIGINALI ADIDAS PALMESTON TP – DJ3456

PANTALONI ORIGINALI ADIDAS PALMESTON TP - DJ3456

Pantaloni Originali Adidas Palmeston TT sunt model nou de imbracaminte sport de sala pentru barbati. Modelul a fost lansat in anul 1990 si face parte din gama de produse Adidas Originals. Relansat cu un design retro, modelul pastreaza panourile de culori, oferind astfel un aspect deosebit. Materialele de cea mai buna calitate ofera un confort excelent. Pantaloni Originali Adidas Palmeston TT pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Conceputi cu betelie elastica in talie si mansete late si striate in zona gleznei, acestia ofera o fixare excelenta. Pantalonii Adidas albastrii detin buzunare laterale practice. Croiul este regular oferind confort total si implicit o miscare cat mai libera in activitatile sportive.

Material: 70% poliester, 30% bumbac

Culoare: Albastru, Alb, Rosu.

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.

Previous Post

TRENING PUMA GRAPHIC LEGGINGS SWEAT SUIT - 852456 01

Next Post

BLUZA ADIDAS BECKENBAUER TT - CW1250

Produse Asemănătoare

0

Your Cart