PANTALONI FITNESS ADIDAS ESS LINEAR TIGHT – AJ4594

PANTALONI FITNESS ORIGINALI ADIDAS ESS LINEAR TIGHT – AJ4594

PANTALONI FITNESS ORIGINALI ADIDAS ESS LINEAR TIGHT - AJ4594

 

Adidas ESS Linear Tight este model nou de pantaloni de fitness pentru femei. Designul minimalist si tehnologiile ultramoderne din tesatura materialului confera o miscare naturala in timpul antrenamentelor. Colantii Adidas Ess Linear Tight pot fi achizitionati on-line pe aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Realizati cu o betelie elastica lata in talie si un croi TightFit, acestia asigura o fixare perfecta si permite o mobilitate libera. Pe cracul stang este imprimat supradimensional numele de marca, evidentiat prin contrast, ofera un plus de originalitate. Materialul moale si placut la atingere detine tehnologia ClimaLite ce permite o ventilatie optima, pastrand umezeala la distanta.

Material: 61% bumbac, 33% poliester, 6% elastan

Culoare: Negru, Alb.

Despre Brandul Adidas

De la inceputuri modeste la o poveste de succes, Adidas este o companie de incaltamnte, imbracaminte si echipamente sportive fondata de Adi Dassler in 1924 in oraselul Bavaria, Germania. Trecand prin etape mai grele dar constructive, Adi a reusit sa creeze incaltaminte care a ajutat sportivi renumiti sa urce pe podium castigand medalii la nivel mondial. Primul pantof sport ce a primit inscriptia celor trei dungi renumite a fost lansat pe piata in 1947.  De la incaltaminte pentru atleti, la incaltaminte pentru fotbal si nu numai, fondatorul brandului Adidas a avut intalniri cu diferiti sportivi renumiti. Astfel adunand informatii despre cum ar trebiu sa fie echipamentul pentru a da randament pe teren. In timp realizand modele care sa poarte numele campionilor.

Un brand ce se respecta, precum este Adidas, a lansat modele de pantofi functionali pentru diferite sporturi care au devenit cele mai cautate modele pentru stilul urban. Astfel recomandarile au venit nu doar din partea sportivilor, ci si din partea artistilor renumiti din intreaga lume. Ca exemplu de inovatie, si nu am gasit altul mai potrivit, este Micropacer-ul creat in anii 80’. Daca in zilele noastre acesta nu este o mare realizare, pe atunci calculatoarele nu erau in voga. Adi a creat un microprocesor, cunoscut astazi ca miCoath, incorporat in pantof ce oferea statistici sportivilor despre performantele lor. Revolutionand astfel lumea sportului la nivel mondial.

Povestea continua cu numeroase tehnologii adaptate la nevoile sportivilor, aplicate in talpa majoritatea, obtinand incaltaminte usoara ce ofera senzatia de picior gol, si foarte important rezistenta de lunga durata la uzura. În anul 2005 Adidas a achiziționat compania rivala Reebok International pentru suma de 3,8 miliarde de dolari inregistrand vanzari ce urca compania pe locul intai in materie de incasari.

Previous Post

TRICOU ADIDAS YB ESS LIN TEE - AK2503

Next Post

TRENING ADIDAS LOGO SUIT - AJ5944

Produse Asemănătoare

0

Your Cart