PANTALONI FITNESS ADIDAS TIGHT – DH4195

PANTALONI FITNESS ORIGINALI ADIDAS TIGHT – DH4195

PANTALONI FITNESS ORIGINALI ADIDAS TIGHT - DH4195

Pantaloni Fitness Originali Adidas Tight sunt model nou de imbracaminte sport de sala pentru femei. Realizati cu un design modern sunt ideali atat pentru activitatile sportive cat si pentru cele zilnice. Materialul de cea mai buna calitate ofera confort excelent si implicit respirabilitate. Pantaloni Fitness Originali Adidas Tight pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Colantii sunt realizati cu betelie elastica lata in talie pentru a oferi o fixare perfecta. Deasemenea croiul SlimFit scoate in evidenta calitatile corporale, oferind un aspect impecabil. Usori si confortabili, colantii sunt ideali pentru activitatile din sala de fitness.

Material: 76% poliester, 24% elastan

Culoare: Negru, Gri.

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.

Previous Post

TRENING ADIDAS WTS CO ENERGIZE - DN8530

Next Post

TRENING PUMA GRAPHIC LEGGINGS SWEAT SUIT - 852456 01

Produse Asemănătoare

0

Your Cart