PANTALONI SCURTI ADIDAS 3SA SH VSL – AK1953

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS 3SA SH VSL – AK1953

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS 3SA SH VSL - AK1953

 

Adidas 3SA SH VSL este model nou de pantaloni scurti de baie pentru barbati. Designul clasic al pantalonilor este modernizat de culorile vibrante si material de cea mai buna calitate. Ideali pentru distractiile de pe plaja, pantalonii scurti Adidas 3SA SH VSL pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Shortul Adidas, oferit de AA SPORT, face parte din programul Better Place. Program initiat de Adidas pentru a crea piese vestimentare din material sustenabile fara a compromite calitatile functionale. Pentru o fixare perfecta acestia detin in talie o betelie elastica prevazuta cu snur, si un croi RegularFit. Materialul realizat din poliester reciclabil asigura o uscare rapida, confort si respirabilitate. Pentru un plus de stil sportiv, au aplicat pe laterale cele trei dungi specifice brandului, evidentiate prin contrast.

Material: 100% poliester reciclabil

Culoare: Galben, Negru.

Despre Brandul Adidas

De la inceputuri modeste la o poveste de succes, Adidas este o companie de incaltamnte, imbracaminte si echipamente sportive. A fost fondata de Adi Dassler in 1924 in oraselul Bavaria, Germania. Trecand prin etape mai grele dar constructive, Adi a reusit sa creeze incaltaminte care a ajutat sportivi renumiti sa urce pe podium castigand medalii la nivel mondial. Primul pantof sport ce a primit inscriptia celor trei dungi renumite a fost lansat pe piata in 1947.

De la incaltaminte pentru atleti, la incaltaminte pentru fotbal si nu numai, fondatorul brandului Adidas a avut intalniri cu diferiti sportivi renumiti. Adunand informatii despre cum ar trebiu sa fie echipamentul pentru a da randament pe teren. In timp realizand modele care sa poarte numele campionilor. Ca un brand ce se respecta, a lansat modele de pantofi functionali pentru diferite sporturi care au devenit cele mai cautate modele pentru stilul urban. Astfel recomandarile au venit nu doar din partea sportivilor, ci si din partea artistilor renumiti din intreaga lume.

Ca exemplu de inovatie, si nu am gasit altul mai potrivit, este Micropacer-ul creat in anii 80’. Daca in zilele noastre acesta nu este o mare realizare, pe atunci era o realizare uriasa, cand calculatoarele nu erau in voga. Adi a creat un microprocesor, cunoscut astazi ca miCoath, incorporat in pantof ce oferea statistici sportivilor despre performantele lor. Revolutionand astfel lumea sportului la nivel mondial. Poveste continua cu numeroase tehnologii adaptate la nevoile sportivilor, aplicate in talpa majoritatea, obtinand incaltaminte usoara ce ofera senzatia de picior gol, si foarte important rezistenta de lunga durata la uzura. În anul 2005 Adidas a achiziționat compania rivala Reebok International pentru suma de 3,8 miliarde de dolari inregistrand vanzari ce urca compania pe locul intai in materie de incasari.