PANTALONI SCURTI ADIDAS J GV SHORTS – S14466

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS J GV SHORTS – S14466

PANTALONI SCURTI ADIDAS J GV SHORTS - S14466

AA SPORT comercializeaza noul model de pantaloni scurti pentru copii Adidas J GV Shorts.Acestia sunt conceputi cu un design modern, avand betelie lata in talie pentru o fixare excelenta. Deasemenea detin doua buzunare laterale practice, tivul fiind intors ofera un aspect contemporan. Logo-ul Adidas impreuna cu trifoiul sunt brodate in partea stanga sub buzunare.

Sunt confectionati din material combinat cu 70% bumbac si 30% polyester French Terry. Pantalonii scurti Adidas oferiti de AA SPORT, sunt confortabili, si usor de asortat avand culoarea gri deschis.

Despre Brandul ADIDAS

ADIDAS este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipament sportiv din intreaga lume. Articolele vestimentare produse de aceasta firma sunt populare in majoritatea sporturilor. Oamenii au ajuns sa poarte zilnic incaltaminte si vestimentatie ce poarta insemnele acestei companii. Aparitia firmei Adidas are o istorie foarte interesanta si neobisnuita.

Totul a inceput in anul 1920, intr-un mic orasel din Bavaria numit Herzogenaurach, unde Adolf “Adi” Dassler incerca sa fabrice pantofi sport in spalatoria mamei sale. In anul 1924 fratele sau Rudolf “Rudi” Dassler se alatura afacerii si continua munca de fabricare a pantofilor sport. In ciuda dificultatilor si problemelor, in special cu intreruperile de energie electrica, cei doi frati reusesc sa se dezvolte si infiinteaza “Gebruder Dassler Schuhfabrik” (Fabrica de Incaltaminte a Fratilor Dassler).