PANTALONI SCURTI ADIDAS RSP BERMUDA – D84554

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS RSP BERMUDA – D84554

PANTALONI SCURTI ADIDAS RSP BERMUDA - D84554

Pentru antrenamentele intense Adidas a creat noul model de pantaloni scurti Adidas RSP Bermuda. Acesta poate fi achizitionat online pe aasport.ro sau din magazinul AA SPORT. Conceputi cu betelie elastica in talie prevazuta cu snur, buzunare laterale, au logo-ul Adidas aplicat discret in partea stanga sub buzunar. Cele trei dungi reprezentative brandului se afla pe laterale. Pantalonii scurti Adidas oferiti de AA SPORT la un pret promotional, au insertii din material de plasa la spate pentru o ventilatie excelenta. Confectionati din material compus din 100% polyester, detin tehnologia ClimaCool pentru respirabilitate si confort.

Despre Brandul Adidas

ADIDAS este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipament sportiv din intreaga lume. Articolele vestimentare produse de aceasta firma sunt populare in majoritatea sporturilor. Oamenii au ajuns sa poarte zilnic incaltaminte si vestimentatie ce poarta insemnele acestei companii. Aparitia firmei Adidas are o istorie foarte interesanta si neobisnuita. Totul a inceput in anul 1920, intr-un mic orasel din Bavaria numit Herzogenaurach, unde Adolf “Adi” Dassler incerca sa fabrice pantofi sport in spalatoria mamei sale.

In anul 1924 fratele sau Rudolf “Rudi” Dassler se alatura afacerii si continua munca de fabricare a pantofilor sport. In ciuda dificultatilor si problemelor, in special cu intreruperile de energie electrica, cei doi frati reusesc sa se dezvolte si infiinteaza “Gebruder Dassler Schuhfabrik” (Fabrica de Incaltaminte a Fratilor Dassler).