PANTALONI SCURTI ADIDAS SLIM SHORT – AJ7614

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS SLIM SHORT – AJ7614

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS SLIM SHORT - AJ7614

 

Adidas Slim Short este model nou de pantaloni scurti pentru femei conceput cu un design modern. Design ce permite asortarea modelului la tinutele sport casual. Acestia sunt confetionati din material usor, placut la atingere. Asigurand astfel un confort excelent chiar si in timpul activitatilor sportive. Adidas Slim Short poate fi achizitionat on-line pe aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Realizati cu betelie lata in talie prevazuta cu snur, un croi usor lejer, garanteaza o potrivire excelenta. Astfel incat sa ai o miscare libera si naturala chiar si in timpul efortului fizic. Aspectul modern este subliniat de tivul intors si buzunarele laterale, iar cele trei dungi specifice brandului aplicate discret pe laterale accentueaza originalitatea si aspectul sportiv.

Material: 95% bumbac, 5% elastan

Culoare: Gri.

Despre Brandul Adidas

Fiecare mare poveste are un inceput. Poveste brandului Adidas a inceput intr-un mic oras numit Bavaria din Germania. In anul 1924, cand Adi Dassler a inregistrat ” Gebruder Dassler Schuhfabrik “. Pornind cu pasi mici catre misiunea sa de a oferi sportivilor cele mai bune echipamente. Gratie tehnologiilor inovatoare cu care a utilat echipamentele, Adi a avut parte de primul succes in anul 1928 in Amsterdam. Cand atleta Lina Radke a urcat pe podium obtinand medalia de aur in echipamentul creat de Adi.

Tot medalie de aur a castigat si Jesse Owens in Berlin in anul 1936 datorita echipamentului bine construit de Adi Dassler. Acesta a fost doar inceputul, in anul 1947 Adi a ales sa lucreze cu 47 de angajati in micul oras Herzogenaurach la noua fabrica ” Adi Dassler adidas Sportschuhfabrik ” lansand primul pantof sport cu logo-ul in trei dungi. De la inceputuri modeste la o poveste de succes la nivel mondial s-a ajuns ca prin miracol in anul 1954 cand echipa de fotbal Germana a castigat cupa mondiala in fata echipei de neinvins a Ungariei, avand ca echipament ghetele usoare cu crampoane gandite de Adi. Pe langa succesul care a rasunat in intreaga lume a echipei, Adidas a devenit cel mai cunoscut brand de echipament pentru fotbal.

De-a lungul anilor Adi s-a informat direct de la sportivi despre ce ar trebui schimbat sau ce ar trebui adaugat pentru a crea incaltaminte cat mai comoda si eficienta, sprijinind nevoile fiecarui jucator, castigand increderea sportivilor, lucru ce nu s-a schimbat pana astazi. Fiind in contact permanent cu sportivii, brandul Adidas creaza in continuare cele mai bune si de succes echipamente, avand strategii unice.