PANTALONI SCURTI ADIDAS SLIM SHORT – AJ7617

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS SLIM SHORT – AJ7617

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS SLIM SHORT - AJ7617

 

Adidas Slim Short este model nou de pantaloni scurti pentru femei. Realizati cu un design minimalist, ce asorteaza modelul la orice tinuta de zi sport-casual. Pantalonii scurti Adidas, sunt confectionati din material de calitate superioara, special creat pentru a oferi confort excelnt in timpul antrenamentelor. Pentru drumetiile din sezonul estival sau exercitiile intense din sala de fitness, trebuie sa ai noul model de pantaloni scurti Adidas Slim Short. Acestia pot fi achizitionati on-line pe aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Pantalonii scurti Adidas, oferiti de AA SPORT, sunt realizati din material de bumbac pentru respirabilitate si libertate in miscare. Detin betelie elastica in talie, prevazuta cu snur, oferind astfel o fixare perfecta. Designul simplist evidentiaza trifoiul Adidas aplicat discret pe cracul stang, subliniand originalitatea modelului si implicit oferind un plus de stil sportiv.

Material: 95% bumbac, 5% elastan

Culoare: Negru, Roz.

Despre Brandul Adidas

De la inceputuri modeste la o poveste de succes. Adidas este o companie de incaltamnte, imbracaminte si echipamente sportive fondata de Adi Dassler in 1924 in oraselul Bavaria, Germania. Trecand prin etape mai grele dar constructive, Adi a reusit sa creeze incaltaminte care a ajutat sportivi renumiti sa urce pe podium castigand medalii la nivel mondial. Primul pantof sport ce a primit inscriptia celor trei dungi renumite a fost lansat pe piata in 1947.

De la incaltaminte pentru atleti, la incaltaminte pentru fotbal si nu numai, fondatorul brandului Adidas a avut intalniri cu diferiti sportivi renumiti, adunand informatii despre cum ar trebiu sa fie echipamentul pentru a da randament pe teren, in timp realizand modele care sa poarte numele campionilor. Un brand ce se respecta, precum este Adidas, a lansat modele de pantofi functionali pentru diferite sporturi care au devenit cele mai cautate modele pentru stilul urban. Astfel recomandarile au venit nu doar din partea sportivilor, ci si din partea artistilor renumiti din intreaga lume.

Ca exemplu de inovatie, si nu am gasit altul mai potrivit, este Micropacer-ul creat in anii 80’. Daca in zilele noastre acesta nu este o mare realizare, pe atunci cand calculatoarele nu erau in voga, Adi a creat un microprocesor, cunoscut astazi ca miCoath, incorporat in pantof ce oferea statistici sportivilor despre performantele lor, revolutionand lumea sportului la nivel mondial.

Povestea continua cu numeroase tehnologii adaptate la nevoile sportivilor, aplicate in talpa majoritatea. Obtinand incaltaminte usoara ce ofera senzatia de picior gol, si foarte important rezistenta de lunga durata la uzura. În anul 2005 Adidas a achizitionat compania rivala Reebok International pentru suma de 3,8 miliarde de dolari. Inregistrand astfel vanzari ce urca compania pe locul intai in materie de incasari.