PANTALONI SCURTI ADIDAS SOLID SHORT SL – AK0186

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS SOLID SHORT SL – AK0186

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS SOLID SHORT SL - AK0186

 

Adidas Solid Short SL este model nou de pantaloni scurti de baie pentru barbati. Realizati cu o structura moderna si culori in trend, acestia sunt ideali pentru activitatile zilnice din vacantele de vara. Materialul de calitate superioara confera confort, uscare rapida si respirabilitate. Shortul Adidas Solid Short SL poate fi achizitionat on-line pe aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

In talie au betelie elastica prevazuta cu snur pentru o fixare perfecta, pe laterale dispun de doua buzunare practice, iar croiul RegularFit asigura o potrivire perfecta si un confort exceptional. Produsul face din programul Better Place initiat de Adidas avand ca scop principal protejarea mediului inconjurator prin realizarea materialelor sustenabile, fara a afecta calitatile functionale ale produsului.

Material: 100% poliester reciclabil

Culoare: Rosu.

Despre Brandul Adidas

De la inceputuri modeste la o poveste de succes, Adidas este o companie de incaltamnte, imbracaminte si echipamente sportive fondata de Adi Dassler in 1924 in oraselul Bavaria, Germania. Adi a reusit sa creeze incaltaminte care a ajutat sportivi renumiti sa urce pe podium castigand medalii la nivel mondial. Primul pantof sport ce a primit inscriptia celor trei dungi renumite a fost lansat pe piata in 1947.  De la incaltaminte pentru atleti, la incaltaminte pentru fotbal si nu numai, fondatorul brandului Adidas a avut intalniri cu diferiti sportivi renumiti. Adunand astfel informatii despre cum ar trebui sa fie echipamentul pentru a da randament pe teren, in timp realizand modele care sa poarte numele campionilor.

Un brand ce se respecta, precum este Adidas, a lansat modele de pantofi functionali pentru diferite sporturi. Acestea au devenit cele mai cautate modele pentru stilul urban. Astfel recomandarile au venit nu doar din partea sportivilor, ci si din partea artistilor renumiti din intreaga lume. Ca exemplu de inovatie, si nu am gasit altul mai potrivit, este Micropacer-ul creat in anii 80’. Daca in zilele noastre acesta nu este o mare realizare, pe atunci calculatoarele nu erau in voga. Adi a creat un microprocesor, cunoscut astazi ca miCoath, incorporat in pantof ce oferea statistici sportivilor despre performantele lor. Revolutionand lumea sportului la nivel mondial.

Povestea continua cu numeroase tehnologii adaptate la nevoile sportivilor, aplicate in talpa majoritatea. Obtinand astfel incaltaminte usoara ce ofera senzatia de picior gol, si foarte important rezistenta de lunga durata la uzura. În anul 2005 Adidas a achiziționat compania rivala Reebok International pentru suma de 3,8 miliarde de dolari inregistrand vanzari ce urca compania pe locul intai in materie de incasari.