PANTALONI SCURTI ADIDAS SPLIT SH – AK0157

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS SPLIT SH – AK0157

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS SPLIT SH - AK0157

 

Adidas Split Sh este model nou de pantaloni scurti de baie pentru barbati. Designul clasic, modernizat prin culori de vara si materiale de cea mai buna calitate, ofera un aspect impecabil. Potriviti pentru distractiile de la piscina sau de pe plaja, pantalonii scurti Adidas, au proprietati de uscare rapida, asigurand un confort excelent. Adidas Split Sh poate fi achizitionat on-line pe aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Pentru o fixare perfecta, pantalonii scurti Adidas detin in talie o betelie elastica ajustabila, iar croiul Regular Fit ofera o asezare perfecta avantajand orice conformatie a corpului. Detaliile de contrast subliniaza originalitatea oferind un aspect modern. Pantalonii scurti Adidas, oferiti de AA SPORT, fac parte din programul Better Palce initiat de Adidas special pentru a crea articole vestimentare din materiale sustenabile fara a afecta proprietatile functionale ale acestora.

Material: 100% poliester reciclabil

Culoare: Negru, Verde.

 

Despre Brandul Adidas

Fiind clasata a 61 marca printre celor mai valoroase branduri din lume si avand mai mult de 92 de companii inovatoare, Adidas sa pozitionat ca lider pe piata mondiala. Adidas este recunoscuta in toata lumea pentru produsele sale legate de sport. Precum imbracaminte sport, pantofi, genti, tricouri, ceasuri, ochelari si alte accesorii. Adolf “Adi” Dassler a stabilit o fabrica de incalțaminte, impreuna cu fratele sau în 1924. Fabrica pe care a numit-o Dassler Brothers Shoe Factory. Fratii s-au despartit formand doua societati diferite, Adidas si Puma. De cateva decenii compania a fost in armonie cu figuri sportive si cluburi renumite.

Primele incaltaminte sport Adidas facute pentru sportivi renumiti au fost pentru Franz Beckenbauer în 1967. Campioni precum Zinedine Zidane, Michael Ballack, sau Felix Allyson au fost asociati cu Adidas. Una dintre principalele orientari ale brandului Adidas este kit-ul de fotbal si echipamentul asociat acestuia. Adidas a creat de asemenea kit-uri de antrenament si nu numai, pentru echipe de fotbal si cluburile de renume internațional precum: Bayern Munchen, AC Milan, Chelsea și Real Madrid. Cu peste 1000 de magazine in intreaga lume, compania a crescut la inaltimi extreme de succes.