PANTALONI SCURTI ADIDAS SPLIT SH – BJ8576

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS SPLIT SH – BJ8576

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS SPLIT SH - BJ8576

Pantaloni Scurti Originali Adidas Split SH este model nou de imbracaminte sport de baie pentru barbati, realizat cu un design clasic. Avand cromatica in trend si logo-ul Adidas aplicat discret, shortul Adidas ofera un plus de stil sportiv si originalitate. Materialul de calitate superioara permite un confort total si de asemenea asigura o uscare rapida. Acesta poate fi achizitionat on-line pe aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Realizati cu un croi Regular Fit, betelie in talie elastica de contrast prevazuta cu snur, acestia permit o fixare perfecta. Pe laterale se gasesc doua buzunare practice, iar pe cracul stang este imprimat discret logo-ul Adidas Performance. Acestia sunt realizati cu profil scurt pentru a oferi o miscare naturala in activitatile de la piscina. Programul Better Place initiat de Adidas pentru a crea o lume mai buna prin articole vestimentare confectionate din materiale sustenabile, gazduieste si acest model nou de pantaloni scurti, oferind materiale rezistente si usoare.

Material exterior: 100% poliester

Culoare: Albastru.

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.