PANTALONI SCURTI ADIDAS STREET GRP SHORT – AJ7632

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS STREET GRP SHORT – AJ7632

PANTALONI SCURTI ORIGINALI ADIDAS STREET GRP SHORT - AJ7632

 

Adidas Street Grp Short este model nou de pantaloni scurti pentru barbati. Acesta face parte din gama de produse Adidas Originals. Designul modern accentueaza originalitatea modelului prin imprimeul supradimensional pozitionat pe cracul stang, reprezentat de trifoiul Adidas si inscriptia “03 originals”. Acest model distinct se asortaza usor tinutelor smart-casual fiind potrivit pentru activitatile zilnice. Poate fi achizitionat on-line pe aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Este conceput cu betelie elastica in talie, prevazuta cu snur, un croi RegularFit. Pantalonul scurt Adidas, confera un confort exceptional si o fixare perfecta. Pe latrale detine doua buzunare tivuite extrem de practice. Materialul de calitate superioara permite o ventilatie sporita, rezistenta de lunga durata la uzura, si implicit o mobilitate naturala.

Material: 70% bumbac, 30% poliester

Culoare: Gri, Negru.

Despre Brandul Adidas

Fiecare mare poveste are un inceput. Poveste brandului Adidas a inceput intr-un mic oras numit Bavaria din Germania, in anul 1924, cand Adi Dassler a inregistrat ” Gebruder Dassler Schuhfabrik “. Pornind astfel cu pasi mici catre misiunea sa de a oferi sportivilor cele mai bune echipamente. Gratie tehnologiilor inovatoare cu care a utilat echipamentele, Adi a avut parte de primul succes in anul 1928 in Amsterdam. Atunci cand atleta Lina Radke a urcat pe podium obtinand medalia de aur in echipamentul creat de Adi. Tot medalie de aur a castigat si Jesse Owens in Berlin in anul 1936 datorita echipamentului bine construit de Adi Dassler.

Acesta a fost doar inceputul, in anul 1947 Adi a ales sa lucreze cu 47 de angajati in micul oras Herzogenaurach la noua fabrica ” Adi Dassler adidas Sportschuhfabrik “. Atunci lansand primul pantof sport cu logo-ul in trei dungi. De la inceputuri modeste la o poveste de succes la nivel mondial s-a ajuns ca prin miracol in anul 1954. Atunci cand echipa de fotbal Germana a castigat cupa mondiala in fata echipei de neinvins a Ungariei, avand ca echipament ghetele usoare cu crampoane gandite de Adi. Pe langa succesul care a rasunat in intreaga lume a echipei, Adidas a devenit cel mai cunoscut brand de echipament pentru fotbal.

De-a lungul anilor Adi s-a informat direct de la sportivi despre ce ar trebui schimbat sau ce ar trebui adaugat pentru a crea incaltaminte cat mai comoda si eficienta. Sprijinind astfel nevoile fiecarui jucator, castigand increderea sportivilor, lucru ce nu s-a schimbat pana astazi. Fiind in contact permanent cu sportivii, brandul Adidas creaza in continuare cele mai bune si de succes echipamente, avand strategii unice.