PANTALONI SCURTI NIKE NSW MODERN SHORT LT WT – 834350 091

PANTALONI SCURTI ORIGINALI NIKE NSW MODERN SHORT LT WT – 834350 091

PANTALONI SCURTI ORIGINALI NIKE NSW MODERN SHORT LT WT - 834350 091

Pantaloni Scurti Originali Nike NSW Modern Short LT WT – 834350 091 sunt model nou de imbracaminte sport pentru barbati. Designul modern impresionant permite asortarea la orice tinuta casual. Materialul de calitate superioara asigura o miscare libera si un confort exceptional. Practici si confortabili, pantalonii scurti Nike gri pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Pentru o fixare perfecta pe orice conformatie a corpului, designerii Nike au gandit modelul cu un croi RegularFit si implicit o betelie elastica in talie. Logo-ul Nike pozitionat discret pe cracul stang accentueaza autenticitatea tinutei. Materialul de calitatea superioara moale la atingere, ofera confort excelent. Insertiile de material de plasa  confera un confort termic excelent, pastrand pielea aerisita si uscata. Pantaloni Scurti Originali Nike Modern Shorts sunt ideali pentru activitatile zilnice oferind un plus de stil.

Material: 99% bumbac, 1% nylon

Culoare: Gri, Negru.

Despre Brandul Nike

Nike este o corporație multinaționala Americana. Angajata in proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, comercializarea și vanzarea articolelor de incalțaminte, imbracaminte, echipamente, accesorii si servicii la nivel mondial. Fondată în 1964 de către Phil Knight și Bill Bowerman, compania s-a numit Blue Ribbon Sports (RBS). Bill Bowerman pe atunci antrenorul atletului Phil Knight, cauta modalitati de a spori performanta elevilor sai, imbunatatind calitatea incaltamintei in timpul sau liber. Incercand diferite solutii fara succes, a primit ajutor de la studentull sau Phil Knight, care a sugerat fabricarea pantofilor sport in Japonia. Aceasta sugestie de succes a adus la alierea celor doi ca parteneri egali si implicit fondarea companiei Nike.

Cu pasi mici Nike a crescut in vanzari,  debutand cu pantofi de formare „US Track & Field Trials” în 1972. Au urmat tehnologii inovatoare pentru atleti, lansand in anul 1979 pantofii de alergare cu unitati de aer in talpa Air Max. Succesul s-a tinut lant iar logo-ul Nike „swoosh’’ si sloganul „Just Do It” au devenit de nelipsit din casele americanilor si nu numai. Recodurile au fost intrecute in 1985, cand Nike a decis sa proiecteze pantofi cu semnatura tanarului jucator NBA Michael Jordan, crescand in popularitate odata cu rezultatele jucatorului. Ulterior Nike s-a perfectionat in crearea de echipamente si accesorii pentru sportivi, semnand contracte cu diferite echipe internationale. In 1996 s-a produs conventia Nike cu debutantul golfer Tiger Woods, lansand pantofi cu semnatura acestuia, inregistrand alt succes si bineinteles o suma de bani impresionanta ce a ajutat la extinderea firmei.