SHORT ADIDAS ESS THE SHORT – AK1608

SHORT ORIGINAL ADIDAS ESS THE SHORT – AK1608

SHORT ORIGINAL ADIDAS ESS THE SHORT - AK1608

 

Adidas Ess The Short este model nou de pantaloni scurti pentru barbati. Realizat cu un design clasic, avand cele trei dungi specifice brandului aplicate pe laterale, pastrand astfel traditia. Antrenamentele dure necesita echipamente confortabile, pantalonii Adidas fiind alegerea perfecta. Potriviti si pentru activitatile zilnice, Adidas Ess The Short, poate fi achizitionat on-line pe aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Croiul RegularFit permite o fixare perfecta a marimii indiferent de conformatia corpului. Betelia din talie este elastica, prevazuta cu snur, avand o contributie importanta in potrivirea marimii. Cusaturile plate Flatlock elimina riscul iritatiilor prin frecare intalnite in timpul activitatilor sportive. Materialul de calitate superioara detine tesatura ClimaLite. Aceasta asigura o ventilatie excelenta in timpul antrenamentelor, pastrand pielea uscata si aerisita.

Material: 65% poliester, 35% vascoza

Culoare: Albastru, Alb.

Despre Brandul Adidas

Fiecare mare poveste are un inceput. Poveste brandului Adidas a inceput intr-un mic oras numit Bavaria din Germania, in anul 1924. Atunci cand Adi Dasler a inregistrat ” Gebruder Dassler Schuhfabrik ” . Pornind cu pasi mici catre misiunea sa de a oferi sportivilor cele mai bune echipamente. Gratie tehnologiilor inovatoare cu care a utilat echipamentele, Adi a avut parte de primul succes in anul 1928 in Amsterdam. Atunci cand atleta Lina Radke a urcat pe podium obtinand medalia de aur in echipamentul creat de Adi. Tot medalie de aur a castigat si Jesse Owens in Berlin in anul 1936 datorita echipamentului bine construit de Adi Dassler.

Acesta a fost doar inceputul, in anul 1947 Adi a ales sa lucreze cu 47 de angajati in micul oras Herzogenaurach la noua fabrica ” Adi Dassler adidas Sportschuhfabrik ” lansand primul pantof sport cu logo-ul in trei dungi. De la inceputuri modeste la o poveste de succes la nivel mondial s-a ajuns ca prin miracol in anul 1954 cand echipa de fotbal Germana a castigat cupa mondiala in fata echipei de neinvins a Ungariei, avand ca echipament ghetele usoare cu crampoane gandite de Adi.

Pe langa succesul care a rasunat in intreaga lume a echipei, Adidas a devenit cel mai cunoscut brand de echipament pentru fotbal. De-a lungul anilor Adi s-a informat direct de la sportivi despre ce ar trebui schimbat sau ce ar trebui adaugat pentru a crea incaltaminte cat mai comoda si eficienta, sprijinind nevoile fiecarui jucator, castigand increderea sportivilor, lucru ce nu s-a schimbat pana astazi. Fiind in contact permanent cu sportivii, brandul Adidas creaza in continuare cele mai bune si de succes echipamente, avand strategii unice.