Slapi Adidas Stellasport Anoket Slide – B26445

Slapi Originali Adidas Stellasport Anoket Slide – B26445

Slapi Adidas Stellasport Anoket Slide - B26445

AASPORT comercializeaza noul model de slapi Adidas Stellasport Anoket Slide, creati de Adidas in colaborare cu prea bine cunoscuta fashion designer Stella McCartney .

Avand un design elegant, conceputi cu o singura curea ce sustine piciorul, aceasta avand un decupaj din plasa in mijloc pentru respirabilitate, slapii Adidas oferiti de AA SPORT, au talpa extrem de moale, prevazuta cu tehnologia Fitfoam, conceputa dintr-o spuma vasco-elastica ce permite talpii sa ia forma piciorului, mulandu-se perfect si oferind o fixare perfecta si un confort impresionabil.

Despre Brandul Adidas

ADIDAS este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipament sportiv din intreaga lume. Articolele vestimentare produse de aceasta firma sunt populare in majoritatea sporturilor, iar oamenii au ajuns sa poarte zilnic incaltaminte si vestimentatie ce poarta insemnele acestei companii. Aparitia firmei Adidas are o istorie foarte interesanta si neobisnuita. Totul a inceput in anul 1920, intr-un mic orasel din Bavaria numit Herzogenaurach, unde Adolf “Adi” Dassler incerca sa fabrice pantofi sport in spalatoria mamei sale. In anul 1924 fratele sau Rudolf “Rudi” Dassler se alatura afacerii si continua munca de fabricare a pantofilor sport. In ciuda dificultatilor si problemelor, in special cu intreruperile de energie electrica, cei doi frati reusesc sa se dezvolte si infiinteaza “Gebruder Dassler Schuhfabrik” (Fabrica de Incaltaminte a Fratilor Dassler).

Previous Post

COLANTI ADIDAS SC 7/8 TIGHT - S21192

Next Post

ADIDASI ADIDAS YVORI - B40908

Produse Asemănătoare

0

Your Cart