SLAPI TOMMY HILFIGER EMBOSSED – FM0FM02088 403

SLAPI ORIGINALI TOMMY HILFIGER EMBOSSED – FM0FM02088 403

SLAPI ORIGINALI TOMMY HILFIGER EMBOSSED - FM0FM02088 403

Slapi Originali Tommy Hilfiger Embossed este model nou de incaltaminte de baie pentru barbati. Designul modern in stilul tanga asorteaza perfect modelul tinutelor de zi din sezonul cald. Materialele de cea mai buna calitate ofera confort deosebit. Elementele de design precum inscriptiile aplicate pe bareta si logo-ul Tommy Hilfiger, subliniaza originalitatea oferind un aspect cool. Slapi Originali Tommy Hilfiger Embossed pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Baretele in stilul tanga sunt realizate din material textil prinse la mijloc cu o curelusa din material de piele naturala pentru o rezistenta de lunga durata la uzura. Confortul total este garantat de talpa moale realizata din spuma ce permite flexibilitate si implicit o miscare naturala a piciorului.

Material: textil, piele

Material talpa: spuma EVA

Culoare: Albastru, Alb, Rosu.

 

Despre Brandul Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai importante branduri din lume. Este recunoscut pe plan internațional pentru a celebra esenta a stilului clasic rece american. Fondata in 1985, Tommy Hilfiger ofera un stil premium, de calitate si valoare pentru consumatori la nivel mondial sub marca Tommy Hilfiger si Hilfiger Denim. Cu o gama larga de colectii, inclusiv Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored, barbateasca, femei si copii, sport, denim, accesorii, si incaltaminte. Tommy Hilfiger Corporation a iesit public în 1992.

Dupa licentierea Pepe Jeans Statele Unite ale Americii în 1995 , în 1996, Tommy Hilfiger Inc a inceput sa distribuie imbracaminte pentru femei . Pana la sfarsitul anului urmator Hilfiger a deschis primul sau magazin in Beverly Hills, care a fost urmat de un magazin la Londra, în 1998. Compania a lansat linia sa de pat și de baie in 1998. In plus, brandul este licentiat pentru o gama larga de produse, inclusiv parfumuri, ochelari, ceasuri de mana și mobilier. Fondatorul Tommy Hilfiger ramane designer principal al companiei și asigura conducereasi directia pentru procesul de proiectare. Tommy Hilfiger, care a fost achizitionata de Corp. PVH în 2010, a devenit companie de imbracaminte la nivel mondial companie de vanzare cu amanuntul, avand cu mai mult de 17.000 de asociati in intreaga lume.