TENISI CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR LUX MID – 547200C

TENISI ORIGINALI CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR LUX MID – 547200C

TENISI CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR LUX MID - 547200C

Tenisi Originali Converse Chuck Taylor All Star Lux Mid sunt model nou de incaltaminte sport de strada pentru femei. Cu un design modern impresionant, tenisii Converse Ct All Star Lux Mid, pot fi asortati excelent cu tinutele smart-casual. Acestia pot fi achizitionati in diferite marimi on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AASPORT.

Confectionati din material textil rezistent, au semnul de marca aplicat pe lateralul pantofului. Talpa materializata din cauciuc ascunde tocul stil platforma de 2.44 inch. Oferind astfel un aer sportiv dar in acelsi timp elegant. Deaemenea talpa ofera confort excelent si implicit amortizare a socului resimtit la impactul cu solul. Partea exterioara a talpii ofera o aderenta deosebita pe diferite suprafete de teren.

Despre Brandul Converse

Converse este un brand legendar care a creat pantofi si colectii de haine sport inca de la inceputul secolului 20. Brandul a revolutionat in scurt timp lumea baschetului, a fost martor al nasterii stilului rock-and-roll si a devenit un reper in moda casual si sport internationala.

Colectiile Chuck Taylor All Star, Converse Sports Performance, Sports Lifestyle si Sports Classics au fost construite pe baza mostenirii americane din lumea sportului. De-a lungul timpului, au fost realizate si lansate mai multe editii speciale de pantofi Converse – inclusiv DC Comics, The Ramones, AC/DC, Sailor Jerry, Metallica, The Clash, Dr. Seuss, Grateful Dead, Ozzy Osbourne, Jimi Hendrix, Drew Brophy, Nirvana, Bad Meets Evil, Green Day si Gorillaz. Prin milioanele de fani din intreaga lume, Converse poate fi numit regele pantofilor sneakers.

Previous Post

TRICOU PUMA STYLE ATHL POLO - 832250 05

Next Post

MAIEU ADIDAS SC SPORT TANK CB - S21215

Produse Asemănătoare

0

Your Cart