TENISI CONVERSE CHUCK TAYLOR AS LTHR HI – 1T406

TENISI ORIGINALI CONVERSE CHUCK TAYLOR AS LTHR HI – 1T406

TENISI ORIGINALI CONVERSE CHUCK TAYLOR AS LTHR HI - 1T406

Tenisi Originali CONVERSE CHUCK TAYLOR AS LTHR HI sunt model nou de incaltaminte sport unisex. Acesta este realizat cu un design clasic Converse Chuck Taylor All Stars, minimalist, avand culoare alb pe toata suprafata. Detine profil inalt, este usor de asortat la orice tinuta casual si implicit ideal pentru uzura de zi cu zi.

Tenisii Converse oferiti de AA SPORT, sunt confectionati din material de piele naturala in partea superioara, avand protectie cauciucata in varf. Dispun de sistem de inchidere prevazut cu siret. Pentru un aspect impecabil, au aplicat pe lateral logo-ul Converse All Star.

Tenisii Converse oferiti de AA SPORT, au talpa realizata din cauciuc vulcanizat, moale si flexibil, ce asigura un confort uluitor si o mobilitate naturala. Tenisi Originali CONVERSE CHUCK TAYLOR AS LTHR HI pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Despre Brandul Converse

Converse este un brand legendar care a creat pantofi si colectii de haine sport inca de la inceputul secolului 20. Brandul a revolutionat in scurt timp lumea baschetului, a fost martor al nasterii stilului rock-and-roll si a devenit un reper in moda casual si sport internationala. Colectiile Chuck Taylor All Star, Converse Sports Performance, Sports Lifestyle si Sports Classics au fost construite pe baza mostenirii americane din lumea sportului.

De-a lungul timpului, au fost realizate si lansate mai multe editii speciale de pantofi Converse. Inclusiv DC Comics, The Ramones; AC/DC, Sailor Jerry; Metallica; The Clash; Dr. Seuss; Grateful Dead; Ozzy Osbourne; Jimi Hendrix; Drew Brophy; Nirvana; Bad Meets Evil; Green Day si Gorillaz. Prin milioanele de fani din intreaga lume, Converse poate fi numit regele pantofilor sneakers.

Compania Americana Converse a fost fondata in anul 1908, de catre Marquis Mills, in Malden, Massachusetts. A inceput ca producator de galosi, specializanduse mai tarziu in crearea de pantofi sport din cauciuc. In 1920 Converse a denumit tenisii din panza cu talpa de cauciuc “All Star” . De atunci numele a ramas si a devenit cunoscut in intreaga lume, fiind promovat de sportivi, cantareti, actori, in principiu de renumiti si legendary artisti. Creatiile Converse sunt astazi in diverse culori fiind pe gustul tuturor.

Previous Post

TENISI CONVERSE CHUCK TAYLOR AS OX - 157568C

Next Post

TENISI CONVERSE CHUCK TAYLOR AS OX - 136823C

Produse Asemănătoare

0

Your Cart