TENISI CONVERSE CT HI-RISE BOOT – 549592C

TENISI ORIGINALI CONVERSE CT HI-RISE BOOT – 549592C

ADIDASI ORIGINALI CONVERSE CT HI-RISE BOOT - 549592CADIDASI ORIGINALI CONVERSE CT HI-RISE BOOT - 549592C

Noul model de ghete Converse CT HI-RISE este creat special pentru doamnele indraznete. Este realizat cu un design inovator, avand culoare rosu intens. Stilul clasic modelelor Converse Chuck Taylor, varianta inalta, este ideal pentru uzura de zi cu zi. Poate fi achizitionat on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Sunt confectionate din cauciuc de calitate superioara in intregime, avand protectie in varf. Ghetele Converse, oferite de AA SPORT, detin sistem de inchidere prevazut cu fermoar, pozitionat in partea din spate in zina gleznei. Pentru un plus de stil si originalitate au semnatura Chuck Taylor aplicata pe lateral si pe talpa. Ghetele Converse oferite de AA SPORT au talpa confectionata din cauciuc vulcanizat, usor canelat. Aceasta asigura un confort uluitor si o flexibilitate naturala in miscare.

Despre Brandul Converse

Converse este un brand legendar care a creat pantofi si colectii de haine sport inca de la inceputul secolului 20. Brandul a revolutionat in scurt timp lumea baschetului, a fost martor al nasterii stilului rock-and-roll si a devenit un reper in moda casual si sport internationala. Colectiile Chuck Taylor All Star, Converse Sports Performance, Sports Lifestyle si Sports Classics au fost construite pe baza mostenirii americane din lumea sportului. De-a lungul timpului, au fost realizate si lansate mai multe editii speciale de pantofi Converse – inclusiv DC Comics, The Ramones, AC/DC, Sailor Jerry, Metallica, The Clash, Dr. Seuss, Grateful Dead, Ozzy Osbourne, Jimi Hendrix, Drew Brophy, Nirvana, Bad Meets Evil, Green Day si Gorillaz. Prin milioanele de fani din intreaga lume, Converse poate fi numit regele pantofilor sneakers.

Previous Post

ADIDASI ADIDAS FALCON ELITE 4M - B23305

Next Post

TENISI CONVERSE CT HI-RISE BOOT - 549589C

Produse Asemănătoare

0

Your Cart