TENISI CONVERSE CT OX BLUSH/MULTI – 547269C

TENISI ORIGINALI CONVERSE CT OX BLUSH/MULTI – 547269C

TENISI CONVERSE CT OX BLUSH/MULTI - 547269C

Tenisii CT OX Blush/Multicolor fac parte din noua colectie a brandului Converse. Pot fi achizitionati on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AASPORT.

Sunt confectionati din material textil multicolor si extrem de rezistent, in partea superioara. Tenisii Converse, oferiti de AA SPORT, asigura respirabilitate si confort. Talpa de cauciuc vulcanizat, garanteaza amortizare, confort si o mobilitate naturala. Semnul de marca inscriptionat pe calcai, ofera un aspect sportiv impecabil. Tenisii Converse, oferiti de AA SPORT, sunt ideali pentru orice tinuta de zi.

Despre brandul Converse

Converse este un brand legendar care a creat pantofi si colectii de haine sport inca de la inceputul secolului 20. Brandul a revolutionat in scurt timp lumea baschetului, a fost martor al nasterii stilului rock-and-roll si a devenit un reper in moda casual si sport internationala. Colectiile Chuck Taylor All Star, Converse Sports Performance, Sports Lifestyle si Sports Classics au fost construite pe baza mostenirii americane din lumea sportului. De-a lungul timpului, au fost realizate si lansate mai multe editii speciale de pantofi Converse – inclusiv DC Comics, The Ramones, AC/DC, Sailor Jerry, Metallica, The Clash, Dr. Seuss, Grateful Dead, Ozzy Osbourne, Jimi Hendrix, Drew Brophy, Nirvana, Bad Meets Evil, Green Day si Gorillaz. Prin milioanele de fani din intreaga lume, Converse poate fi numit regele pantofilor sneakers.

Previous Post

ADIDASI NIKE AIR MAX 90 LTR (GS) - 724852 600

Next Post

TENISI CONVERSE CT MULTI PANEL PEACOCK/MULT - 547223C

Produse Asemănătoare

0

Your Cart