TRENING ADIDAS FIREBIRD TS – F51162

TRENING ORIGINAL ADIDAS FIREBIRD TS – F51162

TRENING ORIGINAL ADIDAS FIREBIRD TS - F51162

Adidas Firebird este model nou de trening pentru cei mici, realizat cu un design modern, ingenios, avand culoare roz cu detalii albe de contrast, ideal pentru plimbarile de zi cu zi si implicit perfect pentru terenul de joaca, si poate fi achizitionat on-line pe aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Bluza de trening este realizata cu guler inalt, are sistem de inchidere prevazut cu fermoar, buzunare laterale cu fermoar. Pentru o fixare excelenta, bluza treningului Adidas oferit de AA SPORT, detine mansete late si striate la maneci si in talie. Conceputi cu betelie elastica in talie, pantalonii treningului Adidas oferit de AA SPORT, au aplicat pe laterale cele trei dungi specifice brandului. Oferind un aspect sportiv, impecabil. Materialul din care este confectionat treningul Adidas, oferit de AA SPORT, este compus din 100% poliester respirabil, asigurand confort si durabilitate.

Despre Brandul Adidas

ADIDAS este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipament sportiv din intreaga lume. Articolele vestimentare produse de aceasta firma sunt populare in majoritatea sporturilor. Oamenii au ajuns sa poarte zilnic incaltaminte si vestimentatie ce poarta insemnele acestei companii. Aparitia firmei Adidas are o istorie foarte interesanta si neobisnuita.

Totul a inceput in anul 1920, intr-un mic orasel din Bavaria numit Herzogenaurach. Unde Adolf “Adi” Dassler incerca sa fabrice pantofi sport in spalatoria mamei sale. In anul 1924 fratele sau Rudolf “Rudi” Dassler se alatura afacerii si continua munca de fabricare a pantofilor sport. In ciuda dificultatilor si problemelor, in special cu intreruperile de energie electrica, cei doi frati reusesc sa se dezvolte si infiinteaza “Gebruder Dassler Schuhfabrik”. Fabrica de Incaltaminte a Fratilor Dassler cunoscuta astazi sub numele de Adidas. Una dintre cele mai mari companii producatoare de articole sportive, cautate de sportivi din intreaga lume si nu numai.

In 1970 articolele Adidas au văzut prima data ” Logo trifoi ” care apar pe haine , echipamente, și încălțăminte. Adidas a încorporat trifoi-ul ca un mijloc pentru ca oamenii să faca diserenta usor dintre imitație si articolele originale. În anii 1980 , marca Adidas sa implicat în cultivarea mai largă și celebrarea sport. In general, Horst Dassler a fondat ” Sport International , Cultura si Timp liber “. 2000 a văzut o revenire la stilul Adidas anterioare de îmbrăcăminte, atunci când primele magazine Adidas Originals au deschis porțile în America de Sud și Coreea de Sud. Astăzi , Adidas Originals continuă să fie un mod extrem de popular .

 

 

 

Leave a Reply

Filtru Produse
0

Your Cart