TRENING ADIDAS YB COTTON TS CH – DN6908

TRENING ORIGINAL ADIDAS YB COTTON TS CH – DN6908

TRENING ORIGINAL ADIDAS YB COTTON TS CH - DN6908

Trening Original Adidas YB Cotton TS CH este model nou de imbracaminte sport de sala pentru copii. Realizat cu un design modern, acesta ofera un aspect deosebit. Materialul de cea mai buna calitate asigura confort total in timpul antrenamentelor. Originalitatea este subliniata de logo-ul Adidas aplicat discret atat pe bluza cat si pe pantaloni. Trening Original Adidas YB Cotton TS CH poate fi achizitionat on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Bluza este realizata cu gluga captusita, detine inchidere centrala cu fermoar, si deasemenea doua buzunare laterale practice. Mansetele late si striate aplicate manecilor si in talie ofera o fixare excelenta. Pantalonii sunt realizati cu un croi regular, detin betelie elastica in talie si mansete striate in zona gleznelor pentru o fixare perfecta. Materialul de cea mai buna calitate ofera confort excelent si implicit respirabilitate.

Material: 70% bumbac, 30% poliester

Culoare: Gri, Negru, Alb.

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.

 

Previous Post

TRENING ADIDAS YB COTTON TS CH - DN8422

Next Post

TRICOU ADIDAS HAND DRAWN T2 - DH4811

Produse Asemănătoare

0

Your Cart