TRICOU ADIDAS TREFOIL TEE – CV9889

TRICOU ORIGINAL ADIDAS TREFOIL TEE – CV9889

TRICOU ORIGINAL ADIDAS TREFOIL TEE - CV9889

Tricou Original Adidas Trefoil T-Shirt este model nou de imbracaminte sport de strada pentru femei. Acesta face parte din gama de produse Adidas Originals. Realizat cu un design modern, detine imprimeu frontal supradimensional ce reprezinta trifoiul Adidas. Acesta este potrivit tinutelor smart-casual. Inspirand astfel un aer sportiv tinutelor de strada.

Gulerul este rotund si striat, iar manecile sunt scurte si croiul RegularFit, ofera pe langa un aspect modern si o fixare excelenta. Materialul din bumbac de calitate superioara ofera confort si respirabilitate. Tricou Original Adidas Trefoil T-Shirt poate fi achizitionat online pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Material: 100% bumbac

Culoare: Gri, Alb.

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.

Previous Post

ADIDASI PUMA SMASH V2 L INF - 365174 06

Next Post

BLUZA ADIDAS M ZNE HD FR - DP5142

Produse Asemănătoare

0

Your Cart