Vesta ADIDAS PADDED LIGHT VEST – D87884

Vesta Originala ADIDAS PADDED LIGHT VEST – D87884

Vesta Originala ADIDAS PADDED LIGHT VEST - D87884

Noul model de vesta Adidas Padded Light Vest este realizat cu un design modern, avand culoare neagra. Detine buzunare laterale cu fermoar, guler pentru protejarea gatului. Deasemenea dispune de betelie elastica in talie pentru o fixare ideala. Inchiderea este prevazuta cu fermoar. Vesta Adidas poate fi achizitionata on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Este confectionata din material de inalta calitate, format din 100% poliester. Avand umplutura interioara realizata din 100% fibre de poliester, vesta Adidas, asigura un confort excelent si protectie in timpul sezonului rece.

Despre Brandul Adidas

ADIDAS este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de echipament sportiv din intreaga lume. Articolele vestimentare produse de aceasta firma sunt populare in majoritatea sporturilor. Oamenii au ajuns sa poarte zilnic incaltaminte si vestimentatie ce poarta insemnele acestei companii. Aparitia firmei Adidas are o istorie foarte interesanta si neobisnuita.

Totul a inceput in anul 1920, intr-un mic orasel din Bavaria numit Herzogenaurach, unde Adolf “Adi” Dassler incerca sa fabrice pantofi sport in spalatoria mamei sale. In anul 1924 fratele sau Rudolf “Rudi” Dassler se alatura afacerii si continua munca de fabricare a pantofilor sport. In ciuda dificultatilor si problemelor, in special cu intreruperile de energie electrica, cei doi frati reusesc sa se dezvolte si infiinteaza “Gebruder Dassler Schuhfabrik” (Fabrica de Incaltaminte a Fratilor Dassler), cunoscuta astazi sub numele de Adidas, una dintre cele mai mari companii producatoare de articole sportive, cautate de sportivi din intreaga lume si nu numai.

In 1970 articolele Adidas au văzut prima data ” Logo trifoi ” care apar pe haine , echipamente, și încălțăminte. Adidas a încorporat trifoi-ul ca un mijloc pentru ca oamenii să faca diserenta usor dintre imitație si articolele originale. În anii 1980 , marca Adidas sa implicat în cultivarea mai largă și celebrarea sport, în general, Horst Dassler a fondat ” Sport International , Cultura si Timp liber “. 2000 a văzut o revenire la stilul Adidas anterioare de îmbrăcăminte, atunci când primele magazine Adidas Originals au deschis porțile în America de Sud și Coreea de Sud. Astăzi , Adidas Originals continuă să fie un mod extrem de popular .

Previous Post

TRENING NIKE GIRLS FILLES - 588989 133

Next Post

Geaca ADIDAS BL PARCK ICE JKT - 611404

Leave A Comment

Produse Asemănătoare

0

Your Cart