VESTA ADIDAS VARILITE VEST – BS1566

VESTA ORIGINALA ADIDAS VARILITE VEST – BS1566

VESTA ORIGINALA ADIDAS VARILITE VEST - BS1566

Vesta Originala Adidas Varilite Vest este model nou de imbracaminte sport pentru barbati. Este realizata cu un design modern, avand culoare in trend, ideala pentru plimbarile de zi cu zi. Confectionata din material de inalta calitate, avand umplutura ce ofera confort termic, vesta Adidas oferita de AA SPORT, poate fi asortata usor tinutelor smart-casual.

Vesta Adidas albastra, dispune de sistem de inchidere prevazut cu fermoar. Buzunarele aplicate pe lateral sunt securizate cu fermoar si implicit extrem de practice. Gulerul este inalt oferind protectie partii cervicale. Pentru un plus de originalitate are aplicat in piept discret logo-ul Adidas Performance. Vesta Originala Adidas Variliti Vest poate fi achizitionata on-line pe www.aasport.ro sau din magazinul AA SPORT.

Material: 100% Poliester

Culoare: Albastru.

 

Despre Brandul Adidas

Adidas este in continua miscare spre succes cum de altfel a fost intotdeauna. Adidas a avut o istorie plina de aventuri, deoarece acesta a crescut in primul rand dintr-o afacere de familie în Herzogenaurach, Germania in anii 1920. Afacerea merge chiar si dupa separarea ostila a intereselor celor doi frați, in 1940. In anii 1980, dupa o usoara decada, Adidas executa doua operațiuni de salvare. Una din operatiuni este trimiterea de productie off-shore in Asia si alta prin reinventearea intr-o companie de design si marketing. Adidas a trecut prin valurile schimbari in sectorul bunurilor sportive, atat in sus cat si in jos. Alaturi de brandurile proprii, Adidas detine marca de schi si sport Saloman de aproape un deceniu, incluzand si brandurile Reebok, TaylorMade și Rockport in grajdul sau.

Pentru a pastra brandul in atentia publicului Adidas a sponsorizat sportivi si femei, timp de mai multi ani. In anul 2008, 295 fotbalisti, jucatori de rugby 64, 71 jucatori de tenis, 24 de jucatori de baschet si opt jucători de golf au beneficiat de logo-ul Adidas cu trei benzi. Precum sponsorizarea Olimpiadei de la Beijing, Adidas sprijină, de asemenea, Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Mergand mai departe, Adidas este, de asemenea, bandul care cuprinde o serie de sporturi de nisa si activitatile din stilul de viata, alimentate de tendintele actuale în individualism. Dupa cum se urmareste sa preia pozitia mondiala numarul 1, Adidas va fi fara incetare inovatoare.

Previous Post

TRICOU ADIDAS YG TR COOL TEE - CE6053

Next Post

ADIDASI ADIDAS ALTASPORT CF I - S81061

Produse Asemănătoare

0

Your Cart